11:11 PORTÁL - DIMENZIÓKAPU

2023.11.11

- avagy egy ezoterikus illúzió vége úgy, hogy mégis megvalósul  - 

"Aminek meg kell történnie, meg fog történni, bárhogy erőlködünk is, hogy elkerüljük. Aminek nem kell megtörténnie, nem fog megtörténni, bárhogy erőlködünk is, hogy elérjük." - Ramana Maharshi 

Üdv Lelkek! Legújabb vlogomban az ezoterikus közösségi média által a napokban felkapott témájával, a "11:11 portál, dimenziókapu"-val kapcsolatosan a fenti idézettel együtt azt szerettem volna elmondani, hogy aki amiben van, abban kell lennie, és minden teljesen rendben van, mert minden önmagára mutat vissza, és MÁR AZ! Ha nem úgy kellene lennie, nem úgy lenne, mert ez egy kollektív, kozmikus létezés és a sokszínűség valamint a feltétel nélküliség értelmében helye van bárhogyan is! És a legfontosabb: a játékosság; meg, hogy ne méregessük magunkat "spiri megfelelésekhez" SE, mert például 11-es minőség a felszabadulás - a játékosságra pedig ezzel a fotómmal utalnék, remélem, mindenki úgy veszi ahogy szánom:

saját fotó - a játékosság a legfontosabb, amihez a felszabadulás vezet :) Éppen bolond vagy bohóc formában is AZ VAGYOK. Az vagyok, aminek lennem kell 11. hó 11-én 11 órakor - és máskor is ;)
saját fotó - a játékosság a legfontosabb, amihez a felszabadulás vezet :) Éppen bolond vagy bohóc formában is AZ VAGYOK. Az vagyok, aminek lennem kell 11. hó 11-én 11 órakor - és máskor is ;)

S ha mindezt bővebben kifejtve megnéznéd - egy tőlem telhető spontán (tehát 11-es minőségű) - videón is:

Színnel és színtiszta lélekjelenléttel: ANANDI.


Az önfelismerésig bejárt önismereti úton különböző - régi-új - képességek bontakoztak ki általam/bennem, és azóta is iránymutató, segítő hozzájárulásokat nyilvánítok meg a lélek szolgálatára. Önkibontakoztatásaim eddigi és jövőbeli tartalmaimban láthatóak.

Ha érdekelnek lelki tartalmaim, melyeket én hozok el erre a világra: az alábbi gombok egyikén iratkozz fel valamelyik felületemre vagy hírlevelemre. A fenti oldalmenüben szolgáltatásaimat is megtalálod.


#portal1111 #1111 #11:11 #dimenziókapu #egység #sokszínűség #feltételnélküliség #önismeret #tudatosság #lélekAz oldal minden SAJÁT tartalma szellemi tulajdon. Minden jog fenntartva. A szellemi tulajdonra vonatkozó irányelvek, a megosztással, felhasználással, adatvédelemmel kapcsolatos szabályok megtalálhatóak itt 👇*

* az idézetekre nem vonatkozik