MEDITÁCIÓ TÁMOGATÓ 2. 

2021.11.04

Újhold alkalmából - egy kis színterápiás és szimbólumos-analógiás utalással a Skorpióra, mint minőségre, amelyről az elkövetkezendő időszak szól(hat) 😉 A most jelenlévő újholdat erre használhatjuk fel könnyen. Az újhold lehetőséget biztosít mindig valami újnak az elindításához. 

Persze ehhez minden nap, sőt minden pillanatban lehetőséget kapunk - az újhold csak egy újabb apropó lehet ;) S bár az újhold, mint alkalom, lényegtelenné válik később, de ha ennek kapcsán kezdtél változni, magad felé fordulni, akkor mindenképp megérte felhasználni erre akár ezt a pillanatot ;) 

Hozzájárulásom gyökeres, mély megújulásodhoz a mindig rendelkezésre álló két ingyenesen és azonnal elérhető meditációm. 

*Az egyik egy kristályhangtál meditáció és videócsatornámon találod. 

*A másikat itt, amely egy vezetett meditáció, s egyben figyelem gyakorlat, amellyel azt megtanulva bármikor valódi, tiszta, csöndes, egyszerű lényedhez tudsz kapcsolódni, hogy aztán innen tudj tudatosan megnyilvánulni. 

Ezek az általam felajánlott ajándékok - most ez alkalomból is színnel és színtiszta lélekjelenléttel. 

🙏 Az e-mailes kapcsolódás a LEGBIZTOSABB értesülési forrás, mert nem algoritmusok mozgatják, mint a közösségi oldalakat - hanem jómagam. A regisztrálók ELSŐKÉNT tudnak mindenről, ami történik házam táján, így elsőként is FOGLALHATJÁK az elérhető időpontokat⏰

Ráadásul 🎁AZONNALI INGYENES AJÁNDÉK🎁jár a feliratkozásért itt👇👇👇


FACEBOOK            INSTAGRAM             YOUTUBE            PINTEREST           TIK-TOKAz oldal minden SAJÁT tartalma szellemi tulajdon. Minden jog fenntartva. A szellemi tulajdonra vonatkozó irányelvek és a megosztással, felhasználással és adatvédelemmel kapcsolatos szabályok megtalálhatóak itt 👇*

* az idézetekre nem vonatkozik