MI FOLYIK ITT?

2021.03.22

- avagy mi az amivel foglalkozom, és amiről ez az oldal szól? - 


Biztosan észrevettétek már, hogy ez az oldal nem csak a mandalákról szól - bár természetesen azokról is. Leginkább úgy tudnám összefoglalni, hogy egyfajta szellemiség közvetítődését engedem több eszközön át. Ezt a szellemiséget nem tudom megnevezni, egyszerűen csak belülről érzem, hogy vezérel - de nem filozófia. Nem tanítás és nem tanácsadás. Talán egy sugárzó érzés - de ez is csak akkor ér valamit, ha a gyakorlatban megvalósul, és amit itt (és az többi felületemen) találsz nálam és tőlem, abban te is érzed (a humor remélem, neked sem kizárt ebből...). 

Emlékszem, gyermekkoromban szerettem volna segíteni a szenvedőkön, mindig volt egy vígaszadó/felszabadító szavam ahhoz, akit lehangoltnak láttam. Szerettem alkotni, tanulni, és végtelenül élveztem amikor kapcsolódhattam és adhattam. 

Ezek voltak a vágyak, amelyekkel a felnőtt életbe is kikerültem, de addigra ezt a traumák, elvárások, megfelelések és önhazugságok fájdalmas takarója alól már egészen más célokba tettem, amelyek végül mégsem sikerültek. 

Az életemben egyszercsak elkövetkezett egy pont, amikor a kívül keresés és beteljesületlenség folytán olyan mély szenvedésig juttattam magam, hogy egyszerűen nem volt más választásom, minthogy vagy teljesen lefátyolozom a tudatomat és beállok egy vak tömegáramlatba, vagy elkezdek az engem feszítő problémákra ránézni és feloldani azokat. 

Nos, tudjátok, hiszen látjátok, hogy ez utóbbin dolgozom. Néha látványosabban kiáradva a világba, néha elcsendesülve, gyógyítva a mandaláról mandalára felszínre bukkanó meggyógyítandó részeimet, hogy az önmagammal való kapcsolódásban meglátott korlátozó hitekből, amelyeket elhittem vagy felvettem, felismerésről felismerésre - esetleg versről versre - egyre inkább felszabadítsam magamat. 

Tanulás ez a javából, és nem is kérdés, konkrétan látható, mind mandalában, versben, mind bennem, hogy alkotás. Minden, amit itt adok ezt a szellemiséget képviselve - nem mondom, hogy sokaknak, de - vigaszt jelentenek. Azt hiszem, meg is valósul a gyermekkori álom - még ha nem is konkrétan úgy, ahogyan korábban megpróbáltam egy szokványos formába terelni. De egy másik úton módon érezhetően megnyilvánul. 

Köszönöm, hogy követed, és veszed ami itt adódik. 

Színnel és színtiszta lélekjelenléttel🕊 ANANDI

Saját fotó - még mindig az egyik kedvenc fotóm. Úgy érzem, egyek vagyunk.
Saját fotó - még mindig az egyik kedvenc fotóm. Úgy érzem, egyek vagyunk.


Az oldal minden SAJÁT tartalma szellemi tulajdon. Minden jog fenntartva. A szellemi tulajdonra vonatkozó irányelvek, a megosztással, felhasználással, adatvédelemmel kapcsolatos szabályok megtalálhatóak itt 👇*

* az idézetekre nem vonatkozik