MI FOLYIK ITT?

2021.03.22

- avagy mi az amivel foglalkozom, és amiről ez az oldal szól? - 


Amivel foglalkozom, és amiről ez az oldaló szól, azt leginkább úgy tudnám összefoglalni, hogy egyfajta szellemiség közvetítődését engedem több eszközön át. Ezt a szellemiséget nem tudom megnevezni, egyszerűen csak belülről érzem, hogy lelkesít és vezérel - de nem filozófia. Nem tanítás és nem tanácsadás. Talán egy sugárzó érzés, amit többféle képpen elmondok és megmutatok. Remélem, hogy amit itt (és az többi felületemen) találsz nálam és tőlem, felismered, hogy az benned is tükröződik, te is érzed (a humor remélem, neked sem kizárt ebből...). 

Emlékszem, gyermekkoromban szerettem volna segíteni a szenvedőkön, mindig volt egy vígaszadó/felszabadító szavam ahhoz, akit lehangoltnak láttam. Szerettem alkotni, tanulni, és végtelenül élveztem amikor kapcsolódhattam és adhattam. 

Ezek voltak a vágyak, amelyekkel a felnőtt életbe is kikerültem, de addigra ezt a traumák, elvárások, megfelelések és önhazugságok fájdalmas takarója alól már egészen más célokba tettem, amelyek végül mégsem sikerültek és az azokról való lemondásig jutottam. 

Az életemben néhányszor előfordult, hogy a kívül keresés és beteljesületlenség folytán olyan mély szenvedésig juttattam magam, hogy egyszerűen nem volt más választásom, minthogy vagy teljesen lefátyolozom a tudatomat és beállok egy robotpilóta üzemmódba, vagy elkezdek az engem feszítő problémákra ránézni és feloldani azokat. 

Nos, tudjátok, hiszen látjátok, hogy ez utóbbin dolgozom. Néha látványosabban kiáradva a világba, néha elcsendesülve, átszeretve az alkotásról alkotásra felszínre bukkanó meggyógyítandó részeimet, hogy az önmagammal való kapcsolódásban meglátott korlátozó hitekből, amelyeket elhittem vagy felvettem, felismerésről felismerésre - esetleg versről versre - egyre inkább felszabadítsam magamat. 

Tanulás ez a javából, és nem is kérdés, konkrétan látható, minden festésben, versben, mind bennem, hogy alkotás. Minden, amit itt adok ezt a szellemiséget képviselve - nem mondom, hogy sokaknak, de - vigaszt jelentenek. Azt hiszem, meg is valósul a gyermekkori álom - még ha nem is konkrétan úgy, ahogyan korábban megpróbáltam egy szokványos formába terelni. De egy másik úton módon érezhetően megnyilvánul és egyre kibontakozik. 

Köszönöm, hogy követed, és veszed ami itt adódik. 

Ha számodra is nyújt egy alapvető lélekjelenlétbe hívást: öröm.

Ha segítséget kérnél tőlem, azt szolgáltatásaimon keresztül tudom megadni neked.

Színnel és színtiszta lélekjelenléttel🕊 ANANDI

Saját fotó - még mindig az egyik kedvenc kép. Úgy érzem, azt sugározza, amire én is mutatni szeretnék a munkáimmal és ennek a honlapnak a tartalmával.
Saját fotó - még mindig az egyik kedvenc kép. Úgy érzem, azt sugározza, amire én is mutatni szeretnék a munkáimmal és ennek a honlapnak a tartalmával.


Az oldal minden SAJÁT tartalma szellemi tulajdon. Minden jog fenntartva. A szellemi tulajdonra vonatkozó irányelvek, a megosztással, felhasználással, adatvédelemmel kapcsolatos szabályok megtalálhatóak itt 👇*

* az idézetekre nem vonatkozik