Napi lélekZEN 

2023.11.23

- egységszemléletű intuitív önismereti-lelki időtlen üzenetek -


Üdv Lelkek! 


2018-tól része az életemnek az önismereti kártyaolvasás (tarot), amelyet a színterápiás önismereti tanulmányaim alatt a tananyag részeként kellett volna megismernem, de abban az időben nem volt anyagi forrásom a szükséges pakli megvásárlására. Ezért akkor még csak online kártyákon feszegettem a szimbólumolvasás, analógiás gondolkodás és intuitív meglátás határait, kóstolgattam a beleérzés és ihlet világát; de ez a kanóc villámgyorsan lángra gyúlt, önálló életre kelt bennem, s csakhamar elhagytam a tanulmányaim által elvárt és utasított értelmezéseket - amelyek egyébként sem álltak hozzám közel, mondhatni feleslegesen végeztem el a képzést ... és mégsem. Ugyanis alkotásaimat energetikai szinten át tudom érezni, könnyen értelmezni, amely rendkívüli önismeretet, gyors felismeréssel azonnali oldódási lehetőséget kínál; na és persze ez a képzés adta elém a kártyákkal, mint léleküzenetekkel való munka lehetőségét. 

2020-ban végül meg tudtam venni a kártyasorozatot, amit addigra már jótékony homály és feledés vont ködébe, de egy nap gyakorlatilag szerelmes vonzással ébredtem és éreztem a konkrét sugallatot arra, hogy szerezzem be, mert itt az idő, hogy ezzel és ennek segítségével dolgozzam. Azóta is ezzel a kártyasorozattal (itt látható) tudok a leginkább dolgozni, és egy-egy lapot fél-egy órán/napokon át is képes vagyok elmélyülten tanulmányozni vagy keresni az üzenetét, kilépve az időből, gyakran még a testemből is, amikor csak mint megfigyelő, szemlélő maradok, a flow önfeledt állapotában.

Ezen alkalmakkal a lapokat nem múltkövetkeztetésre és jövőjóslásra használom - mivel ezeket egyébként egy egyénnel való beszélgetésből már eleve látok -, még csak arra sem, hogy a jelent elmagyarázzam, mert azt is érzem. Részemről - mint minden önkifejeződésem -, a tarotelemzés is a lélekre irányul. Arra, hogyan kapcsolódhat vissza önmagához, hozhatja ki, engedheti meg, emelheti magát az egyén a legtisztább, legragyogóbb, "legistenibb" szellemi-lelki/önátadott állapotig - a lélektudatosságig; letéve tévhiteket, kontrollt, csüggedést, irányítást, csalódottságot, bukást, kiégettséget és kiürülést egyetlen szemléletbeli változással; hogy aztán ebből egy megváltozott hozzáállással,  megértés által más, tudatosabb megélést teremtsen. 

Két évvel a tarot-intuícióim elkezdődése után már adtam közre üzeneteket, de életem megújult szemlélet szerinti rendeződései, változásai, váltásai eddig útját állták a rendszeres közvetítéseknek. 

Most úgy érzem, 5 év napi szintű gyakorlat az intuíciómmal való mély és feltétlen kapcsolattal, a meditációimon keresztül végzett hitrendszeri-azonosulásbeli feltáró munkával, valamint 2013. óta folyamatosan kibontakozó egységszemléletű önismereti-lelki felismeréseim által, -mellett és -után megérett e képesség a nyilvános felvállalásra.

Ezért a heti LÉLEKÜZENET videók mellett - melyek önismereti-lelki iránymutató szolgáltatásomba nyújtanak bepillantást - egy új, napi sorozattal is jelentkezem videócsatornáimon és közösségi felületeimen. Mostantól rendszeresen találkozhattok a Napi lélekZEN - egységszemléletű intuitív időtlen üzenet videóimmal, amelyek kifejezetten rövid, esszenciális lélekemelő emlékeztetőket, meditatív lelki-önismereti tartalmakat hordoznak, mindannyiunk kiteljesedésének hozzájárulásaként. 

Fogadjátok ahogy jön: színnel és színtiszta lélekjelenléttel: ANANDI


Ha szívesen bepillantanál a napi, rövid kis emlékeztetőkbe, vagy szívesen követnéd őket, hogy egy perc meditációval, lélekre hangolódással emeld a napod,  

kattints az alábbi gombra 👇


Az önfelismerésig bejárt önismereti úton különböző - régi-új - képességek bontakoztak ki általam/bennem, és azóta is iránymutató, segítő hozzájárulásokat nyilvánítok meg a lélek szolgálatára. Önkibontakoztatásaim eddigi és jövőbeli tartalmaimban láthatóak.

Ha érdekelnek lelki tartalmaim, melyeket én hozok el erre a világra: az alábbi gombok egyikén iratkozz fel valamelyik felületemre vagy hírlevelemre. A fenti oldalmenüben szolgáltatásaimat is megtalálod.


#tarot #kártya #elemzés #tudatosság #önismeret #lélek #intuíció #ihlet #médium Az oldal minden SAJÁT tartalma szellemi tulajdon. Minden jog fenntartva. A szellemi tulajdonra vonatkozó irányelvek, a megosztással, felhasználással, adatvédelemmel kapcsolatos szabályok megtalálhatóak itt 👇*

* az idézetekre nem vonatkozik