PUBLIKÁCIÓ 2.

2021.12.23

Hogy miért jelentkezem pályázatokra, antológiákba, egyáltalán miért adom közre bárhol vagy miért posztolom a közösségi médiában az írásaimat - miközben arról írok itt, hogy nem nevezem meg és nem aposztrofálnám magamat személy szerint költőként? Nagyon egyszerű a magyarázatom erre a hosszas kérdésre: egészen egyszerűen azért, mert örömet okoz ;) Szeretek pályázni, közösségbe kerülni, egységet érezni, együtt mozogni azokkal az emberekkel, akikkel abban a pillanatban jelet is hagyva, de azon kívül jeltelenül is egy hullámhosszon, egy áramlatban, szinkronban mozgunk. Gyakorlatilag ennek az újra és újra átélése és felismerése plusz flow nekem, amit nem  hagynék ki, egészen egyszerűen, mert élvezem.

És újabb örömöm telik a bejelelentésben, hogy alábbi soraimmal ismét - korábban 2018. decemberében a Karácsonyi Antológiában - megjelenhettem a Litera-Túra Magazin oldalán a HÉT HAIKU rovatban 2021. 12.23-án, amellyel azon a héten a hét haiku költője lehettem. Köszönöm újra hálásan a publikálási lehetőséget.


KARÁCSONY TÉMA

SZERETET

Ne keresd kívül,

mert benned foglaltatik.

Te magad vagy az.

KARÁCSONYI HANGULAT

Gyertyaláng táncol,

fény ölel, emlékeztet

csilingelő csend.

KARÁCSONYI ANGYAL

Megfejthetetlen

vanília-fény-illat:

tudom, hogy itt vagy!

ÖRÖK KARÁCSONY

Igaz szeretet:

nyitott elfogadása

annak ami van.

KEGYELEMBEN

Szeretetként lét

minden ok nélkül. Ez, mi

valóban vagyok.

TÉL TÉMA


JANUÁR TANÍTÁSA

Csendesedj most el.

A természet is pihen.

Kövesd tanait.


ELLENÁLLÁS-MENTESSÉG (metafora)

A tegnapi hó

a mai napsütésben

olvadó gyémánt.Minden jog fenntartva. A szellemi tulajdonra vonatkozó irányelvek és a megosztással, felhasználással és adatvédelemmel kapcsolatos szabályok megtalálhatóak itt 👇