LÉLEKCSEND

saját fotó: illusztráció
saját fotó: illusztráció


CSOPORTOS meditációs foglalkozás.


Fél óra Önvizsgálati meditáció - melyet megtanítok, aztán otthon is végezheted - a figyelem-visszavezetés eszközével, melynek során felismerjük és megtapasztaljuk A lélek jelenlétét mindenben és mindenként. Előtte légző gyakorlat, utána önátadás az elcsendesedett lélekjelenlétnek: átadjuk magunkat ennek a csodás tudomásnak, miszerint LÉLEK vagyunk - bár abban a tiszta tudatállapotban ez valójában nem neveződik meg. 

Hatékony "eszköztelen eszköz" stresszes világunkban a valódi önismerethez, önfelismeréshez, az önátadásban, meditációban élt élet teljes élet, a szemléletmód váltás és bármilyen szabad alkotói tevékenység eléréséhez. 

Pléd, matrac, párna, kényelmes ruházat jól jöhet, de nem feltétel.


Pszichoszomatikus és idegrendszeri elváltozással küzdők, valamint pszchotikus gyógyszerek hatása alatt állók számára a foglalkozás nem ajánlott.


A SZOLGÁLTATÁS MÉG NEM AKTÍV, tájékoztató jelleggel lett közzétéve. Ha szeretnél értesülni az indulásáról, érdemes feliratkozni HÍRLEVÉLRE itt alább, és nem maradsz le az indulás híréről. 

(ha mégis kimondottan ez érdekel téged, írj a ........ fiókra, és "meglátom mit tehetek" ;)


Az e-mailes kapcsolódás a LEGBIZTOSABB értesülési forrás, mert nem algoritmusok mozgatják, mint a közösségi oldalakat - hanem jómagam. A regisztrálók ELSŐKÉNT tudnak mindenről, ami történik házam táján, így elsőként is FOGLALHATJÁK az elérhető időpontokat⏰

Ráadásul 🎁AZONNALI INGYENES AJÁNDÉK🎁jár a feliratkozásért itt👇👇👇

FACEBOOK             INSTAGRAM              YOUTUBE             PINTEREST            TIK-TOK