LÉLEKHANG

A már megjelenésükben is csodálatosan tiszta és éteri hangú kristályhangtálak
A már megjelenésükben is csodálatosan tiszta és éteri hangú kristályhangtálak

- KRISTÁLYHANGTÁLAZÁS SZEMÉLYES FOGLALKOZÁS - egyéni, max. 2 fő számára (barátnős, páros, stb.) szórakoztató időtöltés.

Testünk több, mint 70%-a víz. A hangtálak keltette durvább és finomabb rezgések a testünkben jelenlévő vízzel lépnek kapcsolódásba, hogy ott sejtszintről kiinduló masszázst végezve, a legmélyebb szintekről oldják fel a fizikai-mentális-érzelmi blokkokat az életerő, a csendes elme, tiszta tudat, derűs és békés lélekjelenlét elől.

A foglalkozás után esetleg erősebb méregtelenítés-salaktalanítás tapasztalható szervezetünkben, mely alatt időlegesen megnőhet az alvás-pihenés, vízfogyasztás igénye.

A "LÉLEKHANG" kristályhangtálas foglalkozás az általam érzékelt energiáknak megfelelően intuitíve áramlásban, flowban, csak az érzékelésre hagyatkozva és azt kifejezve, a lélekkel kapcsolódva teszi ki az időtöltést; általa megtapasztalható a lélekjelenlét semmihez sem fogható, mégis mindent, így testünket is betöltő örömteli volta.

A foglalkozás előtt elcsendesítő vezetett  figyelemgyakorlat (önkutatás meditáció).

Pszichoszomatikus és idegrendszeri elváltozással küzdők, valamint pszchotikus gyógyszerek hatása alatt állók számára a foglalkozás nem ajánlott.


Időtartam: 90 perc


Ár: SZABAD ÁRAS - amennyit szeretnél érte felajánlani, amennyit neked megér, amennyit erre szánni tudsz.


Foglalható időpontokért kérlek, írj a leleklelo.iroda@gmail.com fiókra,

vagy írj üzenetet bármelyik közösségi oldalon 👇👇👇

FACEBOOK             INSTAGRAM              YOUTUBE             PINTEREST            TIK-TOK


Az e-mailes kapcsolódás a LEGBIZTOSABB értesülési forrás, mert nem algoritmusok mozgatják, mint a közösségi oldalakat - hanem jómagam. A regisztrálók ELSŐKÉNT tudnak mindenről, ami történik házam táján, így elsőként is FOGLALHATJÁK az elérhető időpontokat⏰

Ráadásul 🎁AZONNALI INGYENES AJÁNDÉK🎁jár a feliratkozásért itt👇👇👇