AJÁNDÉK

Szeretettel nyújtom át ezt az önfelismerést és az önismeret mélyítését segítő figyelem gyakorlatot, amely tulajdonképp az alábbi videó, és a gyakorlat annak meghallgatásával*, megtanulásával, és önmagunk időről időre való emlékeztetésével=ismétléssel** sajátítható el. Amikor megtanultad, már lehet, hogy nincs szükséged a hanganyag újra és újra történő hallgatására ahhoz, hogy könnyedén önmagadra hangolódj, hogy "innen" élj és alkoss - ekkor természetesen hagyd el. Használd egészséggel-teljességgel bármikor, illetve bármely életterületed meg-, vagy újrateremtéséhez.*** 

* A gyakorlat meghallgatásához fülhallgató ajánlott.

** Kérlek, hogy a videóra kattintás ELŐTT mentsd el az oldal linkjét számítógéped internetes kedvencek mappájába - fent a keresősávban a kis csillag ikon segítségével -, vagy egy külön dokumentumba mentsd el az oldal linkjét, hogy könnyen megtaláld és bármikor megismételhesd annak meghallgatását addig, ameddig szükségesnek érzed.

*** Ha elvesztetted a jelenlét-gyakorlat linkjét / vagy elfelejtetted elmenteni, írj nekem a anandi.iroda@gmail.com e-mail címre bármikor és újraküldöm a linket számodra.


Most pedig itt az idő, hallgasd meg a vezetett meditációt, és aztán tégy magadért! Teremts új életet, vagy valósítsd meg kreatív ötletedet a gyakorlat elvégzése, megtanulása és ismétlése után. Visszajelzésedet szívesen fogadom bármely elérhetőségemen. 

Örömteli teremtéseket kívánok önmagadként - színnel és színtiszta lélekjelenléttel: ANANDI 

A meditáció 2017. októberében ihletődött és öltött formát általam. Az oldalon való megjelentetése automatikusan a szellemi tulajdon jogkörébe vonja azt, amelyet törvény véd, és amelyről itt tájékozódhatsz 

Megértésedet köszönöm! 

Ha úgy érzed, hogy másnak is szívesen megmutatnád ezt a figyelem gyakorlatot, mert hasznos volna számára is, hívd fel figyelmét, hogy a honlapon keresztül ő is elérheti ezt az ajándékot.