PONT A LÉLEKBŐL

- MANDALAPONTOZÁS SZEMÉLYES KREATÍV ÉS ÖNISMERETI FOGLALKOZÁS - egyéni, ill. max. 2 fő számára, a mandalafestés és az alkotás önismereti-lélekismereti vetületeinek bemutatásával. 

A foglalkozás felér egy művészetterápiás és/vagy önismereti terápiás üléssel, mert általa képet, tükröt kapunk magunkról és állapotunkról, amelyet kiindulási pontként használva fejlődési állomásokat, lépcsőket, célokat tűzhetünk ki magunk elé.

Alkotó emberként nem csak azt ismertem fel munkáim során, hogy az alkotás egy örömteli, mélyen gyógyító folyamat; hanem azt is, hogy párhuzamos az élettel, a létezéssel - tehát az önismerettel, amely nem áll meg a személyiségi szerepeknél, de még az egyéniség kibontakoztatásán is túlmutat, miközben előbbiek is megkapják megfelelő helyüket egy kitágultabb valóság rendszerében. Ezt az alkalmat azoknak ajánlom, akik amellett, hogy a pontozást, a mandalakészítést szeretnék elsajátítani, mindezt önismereti utazással egybekötve, akár személyes problémáikról kérdéseket feltéve, EGY-et értő, együttérző, tudatos (lélek)közösségben szeretnék megtenni. Az alkalom egésze alatt szeretet-térben alkotunk, melyet a festés előtt meditációval tudatosítunk, s végig tudatosa részesei vagyunk a Lélek JelenLétnek

AJÁNDÉK: kristályhangtállal hangolódás és vezetett önkutatás a szabad alkotáshoz meditáció.

Kézügyesség nem szükséges, alkotásodat hazaviheted. A festéshez nem kell hoznod semmit, viszont egy kis uzsonnával érdemes magadnak készülnöd. Alkotásaidat hazaviheted.


IDŐTARTAM: 5-6 óra (több, ha jobban belemélyedünk és áramlásban, flowban nem vesszük észre az idő múlását)


ÁR: 1.500,- Ft / fő anyagköltség + adományos - amennyit szeretnél érte felajánlani, amennyit neked megér, amennyit erre szánni tudsz.


Foglalható időpontokért kérlek, írj a leleklelo.iroda@gmail.com fiókra, kövesd FACEBOOK oldalam eseményeit, és iratkozz fel HÍRLEVÉLRE ˇˇˇ