PONT JÓ

- MANDALAPONTOZÁS SZEMÉLYES KREATÍV FOGLALKOZÁS - egyéni, ill. max. 2 fő (anya-lánya, barátnő, pár, stb.) számára 

A pontozásos - dotillista - festést megpillantanom és elvesznem benne egyetlen szerelmetes pillanat volt, mondhatni, hogy a mandalafestés és a pontozás ötvözete egyfajta hazaérkezés-élmény volt számomra. Az eltelt évek alatt kialakult saját stílusom, mellyel egyedi mandalákat alkotok. Eddigi tapasztalataimra építve kidolgoztam egy technikai anyagot, melyen keresztül át tudom adni a főbb fogásokat, a pontozás és a minták alakításának csínját-bínját, az eszközszükségletet. Az alkalomra nem kell hoznod semmit és kész alkotásodat hazaviheted. "Énidő" jelleggel, illetve azoknak is jószívvel ajánlom, akik ki-/önkapcsolódni kívánnak, valamint hasonló hullámhosszú közösségben szeretnének feltöltődni. 

Kézügyesség nem szükséges. Hoznod a festéshez nem kell semmit, magadnak egy kis uzsonnával érdemes  készülni. Alkotásaidat hazaviheted.


IDŐTARTAM: 4-5 óra 


ÁR: 1.500 Ft / fő anyagköltség + adományos - az anyagköltségen felül amennyit szeretnél érte felajánlani, amennyit neked megér, amennyit erre szánni tudsz.


Foglalható  időpontokért kérlek, írj a leleklelo.iroda@gmail.com fiókra, kövesd FACEBOOK oldalam eseményeit, és iratkozz fel HÍRLEVÉLRE ˇˇˇ