KÖSZÖNTLEK!


RÓLAM

Templomom erdő, 
vallásom a természet, 
imám pedig csend. 
(2021.)

ANANDI vagyok. Polgári nevem: Orvos Andrea. Ózdról, annak is egy rendkívül hátrányos helyzetű részéről származom. Jelenleg a borsodi megyeszékhely egy természetbe ágyazott külterületi részén egy apró házikóban élek. Megfordulásom előtt a közigazgatás berkein belül munkálkodtam, majd az "egy fokkal szabadabb élet" reményében kiléptem ama szférából. Mostani megélhetésem egy építőipari nanovállalkozásban egy egyszerű pénzteremtő foglalkozás, melyet e honlapon is látható hivatásom mellett folytatok, s mindemellett szerkesztem ezt a weboldalt és közösségi felületeit. 

Szemléletváltásom utáni elhivatásomhoz - lélektudatosság, kreativitás - kapcsolódóan okleveles színterápiás önismereti konzulens, spirituális kártyaelemző és művész lettem; évek óta autodidakta módon tanulmányozom a védikus irodalmat és filozófiákat - és ennyit a szerepeimről, mert valójában eredendőségemből fakadóan a fenti álmoktól szabad tudat az, ahogyan magamat legszívesebben megfogalmazom - ezt is csak az iránymutatás kedvéért.

Mindennél jobban érdekel a lét és annak művészete: a teremtés útja a karakteren, formán, alkotáson át egészen a feloldódásig, vissza a forrásig.

 A természet, az élet és a létezés örök csodálója és szerelmese vagyok; s azokkal átszőtt lelkiségben, de mégis hétköznapi egyszerűségében élek. Időnként a lélek ihlet útján üzen. Amatőr szinten írok és festek, hobbi szinten zenélek - így a szavak versekké "történnek", a színre és formára invitálásból festmények "alkotódnak", a meditatív üléseimből öngyógyulás, érzékenység,  együttérzés és megosztás-, az intuitív kártyaolvasásokból önismereti közvetítés születik. Ezeket fogom össze e felületen.

Megnyilvánulásaim a tanítás a gyógyulás, a vígasz és a szépség megmutatkozásai, a szó átvitt értelmében, melyeket elsősorban saját tanulságomra és önismereti fejlődésem segítésére, életem kiteljesítésére kapok az égiektől - vagy a bennső mélységemből, lelkemből, kinek, hogy tetszik -. Én ezekkel járulok a világhoz, talán más is meríteni tud e forrásból. Csak engedd, hogy téged is egy olyan szférába hívjanak és emeljenek, amely megéléséhez a szavak és színek eszközeink lehetnek, "ott" mégsincs rájuk feltétlenül szükségünk. 

Ha nehézségeid adódtak az életben, ajánlom szolgáltatásaimat, melyek igénybevétele során szeretném, hogy az önfelfedezés öröme, az önátadás könnyűsége, a megbékélés nyugalma és a hazaérkezés bizonyossága töltsön el. Szolgáltatásaim alapját és mélységét a több - főleg transzformatív, meditatív és kreatív, alternatív gyógyászati és tradícionális jógafilozófiai - eszközön át 20 éve tartó önismereti utam, tapasztalatom és felismeréseim adják (...a végtelenbe és tovább ;) ...).

Akár online, akár személyesen vagyunk jelen és tükröződünk egymás számára, látlak színnel és színtiszta lélekjelenléttel: ANANDI


Amivel foglalkozom és amiről ez az oldal szól: 


Lélek, élet, létszemlélet👇


Léleküzenetek👇

                     

Lélekművészetem👇
Az oldal minden SAJÁT tartalma szellemi tulajdon. Minden jog fenntartva. A szellemi tulajdonra vonatkozó irányelvek és a megosztással, felhasználással és adatvédelemmel kapcsolatos szabályok megtalálhatóak itt 👇*

* az idézetekre nem vonatkozik