KÖSZÖNTLEK!

ANANDI vagyok; a kreativitás által a lélekre emlékeztető szerző és alkotó. A természet, az élet és a létezés örök csodálója és szerelmese vagyok; s azokkal átszőtt ihletettségben, de mégis hétköznapi egyszerűségében élek. Időnként az ihlet szavakkal és színekkel üzenve alkotássá szerveződik - irányítatlanul, ahogy az áramlás hozza.

Alkotásaim a tanítás és a gyógyítás, valamint a szépség kifejezésének eszközei, a szó átvitt értelmében, melyeket elsősorban saját tanulságomra és önismereti fejlődésem segítésére, életem gyönyörűségére kapok az égiektől - vagy a bennső mélységemből, lelkemből, kinek, hogy tetszik -, s itt megosztom a világgal.

Csak engedd, hogy téged is egy olyan szférába hívjanak és emeljenek, amely megéléséhez a szavak és színek eszközeink lehetnek, ott mégsincs rájuk feltétlenül szükségünk. Fogadd ahogy jönnek: színnel és színtiszta lélekjelenléttel.

Ha többet megtudnál rólam, katt ide 👇

                     Alkotásaimat megtekintheted és                        akár meg is vásárolhatod itt 👇
Az oldal minden SAJÁT tartalma szellemi tulajdon. Minden jog fenntartva. A szellemi tulajdonra vonatkozó irányelvek és a megosztással, felhasználással és adatvédelemmel kapcsolatos szabályok megtalálhatóak itt 👇*

* az idézetekre nem vonatkozik