"A kemény munka nem a Jólét útja. A jó érzés a Jólét útja. Nem a cselekvés által teremtesz, rezgés által teremtesz. S aztán a rezgésed cselekvésre hív. "

 Abraham Hicks


SZEMÉLYES SZOLGÁLTATÁSOK

NYÁRI SZÜNET FOLYTÁN SZÜNETELNEK A SZEMÉLYES MEGJELENÉST KÍVÁNÓ SZOLGÁLTATÁSOK. ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVEHETŐEK. (fentebb) 

ÉRTESÜLÉS ELSŐKÉNT HÍRLEVÉLBEN 👇👇👇 


ÖNISMERET


NYÁRI SZÜNET !!!


SZÍN - TISZTA - tükör, rólad.

- 2 részből álló színterápiás önismereti konzultáció - kombinált személyes+online egyéni foglalkozás. 

BŐVEBBEN - kattints a gombra 👇👇👇***


MEDITATÍV FOGLALKOZÁSOK


NYÁRI SZÜNET !!!


FELHANGOLÓ - a transzformáció ereje.

- kristályhangtálazás a csakráknak megfelelően felépítve - egyéni, max. 2 fős személyes foglalkozás. BŐVEBBEN - kattints a gombra 👇👇👇LÉLEKHANG - halld a lelked sugallatát.

- kristályhangtálazás intuitíve, áramlásban, teljes spontaneitásban - egyéni személyes foglalkozás. 

BŐVEBBEN - kattints a gombra 👇👇👇LÉLEKCSEND - önvizsgálat, önkutatás, figyelem, lélek. Lelj önmagadra a csendben.

- meditációs egyéni és/vagy csoportos személyes és/vagy online foglalkozás. 


!!! A szolgáltatás nem aktív. !!! BŐVEBBEN HAMAROSAN...

(Ha  mégis kifejezetten ez érdekel, kérlek, hogy írj a leleklelo.iroda@gmail.com e-mail címre és "meglátom mit tehetek" ;)
A csoportos személyes szolgáltatások megtartásához szükséges hely - terem, stúdió, művelődési ház, kultúrház, műhely, stb. - hiányában a ezek közül - egyelőre - az EGYÉNI FOGLALKOZÁSOK KERETÉBEN MEGTARTHATÓAK érhetőek el, de  megszervezés esetén - a jelenleg érvényben lévő járványügyi szabályok betartása mellett illetve élhető távolságon belül - szívesen elutazom a csoportok számára leszervezett helyre. A foglalkozás ekkor is szabad áras, azonban az utazás költségével kérem, a meghívó számoljon. További egyeztetés a leleklelo.iroda@gmail.com e-mail címen. Az e-mailes kapcsolódás a LEGBIZTOSABB értesülési forrás, mert nem algoritmusok mozgatják, mint a közösségi oldalakat - hanem jómagam. A regisztrálók ELSŐKÉNT tudnak mindenről, ami történik házam táján, így elsőként is FOGLALHATJÁK az elérhető időpontokat⏰

Ráadásul 🎁AZONNALI INGYENES AJÁNDÉK🎁jár a feliratkozásért itt - kattints a gombra - 👇👇👇

FACEBOOK            INSTAGRAM             YOUTUBE            PINTEREST          TIK-TOK